Monday, 22 October 2012

Delima Tudung Nikah

Okay fine, its been a months survey all the tudungs/scarfs yang sesuai utk majlis akad nikah. Until now, still couldn't get any tudung nikah yang sesuai (which yang i betolbetol suka.) Habis semua blogshop/photographer i search just because nak cari idea! Dari mcmmcm jenis shawls ke anak tudung hinggalah ke tudung bawal.

So here, ada some of the designs and cara pakai yang i suka. =)

 I love this, but I don't think muka I sesuai to wear something like this.

 Yes, this one paling simple yet gorgeous giler! Tudung bawal.

or maybe shawl? Byk sgt design shawls cantikcantik nowadays. *penings*
 
Simple yet beautiful Anak Tudung
 
This one pun i suka. My tailor tak habishabis suruh i buat mcm ni. trend terkini katanya.But overall mmg cantek Irma punye veil yang sarat dgn beadings sesuai dgn anak tudung simple mcm tu.


Syukur lah my Tailor boleh buatkan I punya tudung utk reception. If not stress tahap kuasa dua lah I. So just wait until I double confirm which one I will choose.

Love,
Sarah

No comments:

Post a Comment